DestinationBooking.com

Malaysia Region

Terdapat melebihi ribuan bilik hotel, serta tempat penginapan yang menjadi tarikan pelancong.

TERENGGANU

LUXURY COLLECTION

Luxury Hotel – iaitu menyediakan produk yang berkualiti, mahal, seperti amenities, tilam, carpet, langsir, peralatan makanan dan minuman, staff hotel yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang layanan, menggunakan “uniform” yang kemas serta linen berkualiti, rekabentuk “enterior” bangunan, bilik, restoran direka oleh ahli professional. Luxury hotel juga menyediakan amenities yang lengkap seperti, pool, butler, room service, gym.

LA ALCOBAS MEXICO

Luxury Hotel – Kebanyakanya hanya terletak di negara yang unik, serta mempunyai iklim yang berbeza, serta negara yang kaya, negara yang mempunyai tangga gaji pekerja yang tinggi dalam menyara hidup. Salah satu Luxury Hotel di dunia ialah “Park Plaza” – Managed by Fairmont Hotel, Makkah Clock Royal Tower A Fairmont – Juga Managed by Fairmont serta Raffles Hotel – Managed by Fairmont. Park Plaza Hotel terletak di Kota New York dan MCR / Raffles terletak di Kota Makkah – Arab Saudi.

La Alcobas juga salah satu Luxury Hotel yang mewah terletak di Mexico City.

.Booking.com

LA ALCOBAS MEXICO

LA ALCOBAS NAPPA VALLEY

MADINAH CITY

Pergi Ke Mekkah Tak Akan “Complete” Perjalanan Anda Tanpa Singgah Di Kota Madinah Yang Bersih! Dua Kota Yang Berbeza dari Suhu Cuaca, Alam Sekeliling. Tapi Satu Matlamat.

MALAYSIA REGION TOP DESTINATION